Noordsant - Tuininrichting
Producten
 
We bieden een variatie aan producten die aansluit bij iedere smaak en ieders budget. Onze meest populaire producten staan hieronder vermeld. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten en andere opties.
 
Vlonders
Vlonders
Vergroot uw tuin met een prachtig terras aan het water! Leverbaar in diverse houtsoorten of kunststof delen.
Blokhutten, houten bergingen, tuinhuisjes
Voor een klein fietsenschuurtje tot een grote bergruimte of hobbyschuur, eventueel zelfs met zolder, bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren volledig maatwerk, van de grootte en de indeling van uw schuur tot de plaatsing van kozijnen en deuren, alles geheel naar uw eigen wens!
Blokhutten, houten bergingen, tuinhuisjes
Terrassen en veranda's
Terrassen en veranda's
Vergroot uw leefruimte met een verhoogde veranda rond uw huis, of creëer een prachtig terras in uw tuin om te genieten van het buitenleven! Leverbaar in diverse houtsoorten.
Pergola's, houten bloembakken of verhoogte borders
Voeg een geheel nieuwe dimensie toe aan uw tuin door hoogteverschillen te creëren met verhoogte borders of houten bloembakken. Geef het geheel nog meer sfeer met een op maat gemaakte pergola, waar u uitbundig bloeiende klimplanten of vruchtdragende planten zoals druiven en frambozen tegenaan kunt laten groeien.
Pergola's, houten bloembakken of verhoogte borders
Schuttingen
Schuttingen
Waarborg uw privicy met een schutting die precies past bij uw tuin. Alles is mogelijk, zoals houten schuttingen in oneindig veel variaties, schuttingen met kunststof delen, of bijvoorbeeld draadmatten tussen houten of metalen palen, die u naar believen kunt laten begroeien met bij uw tuin passende beplanting.
Aanleg beplanting / gazons
Houdt u van strak en modern, of juist van weelderig en los, is een landelijke tuin echt iets voor u, of wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin, alles kan bij Noordsant Tuininrichting. Wij denken met u mee voor de aanleg van uw droomtuin! Maar niet alleen voor de aanleg van nieuwe beplanting of een mooi gazon bent u bij ons op de goede plek, ook als het gaat om het verwijderen van de oude beplanting of oude erfafscheiding kunt u een beroep op ons doen.
Aanleg beplanting / gazons
Tuinkamer / overkapping / carports
Tuinkamer / overkapping / carports
Ook leveren wij overkappingen waardoor u bij lichte regen of felle zonneschijn toch optimaal van uw tuin kunt genieten. Om uw auto tegen schadelijke weersinvloeden te beschermen bouwen wij geheel naar uw wens ook mooie carports, die u eventueel kunt laten begroeien om deze volledig te integreren in uw tuin.
Speelhuisjes
Kinderen laten hun fantasie de vrije loop in deze pipowagen! Een uniek speelobject voor in uw tuin, bij de opvang, de basisschool, de kinderboerderij of in een speeltuin. Natuurlijk kunnen wij naar uw wens ook andere speelhuisjes vervaardigen, die precies passen bij uw locatie!
Speelhuisjes
Bestrating
Bestrating
Een terras met mooie sierbestrating maakt uw tuin helemaal af! Of het nu gaat om puur functionele bestrating of dat u met bijzondere tegels en vormen er een blikvanger van wilt maken, bij Noordsant bent u hiervoor aan het goede adres. Natuurlijk kunt u ook voor het ophogen van verzakte bestrating bij ons terecht!
Steigerhouten tuinmeubelen
Noordsant Tuininrichting maakt van steigerhout geheel naar uw smaak uw tuinmeubelen, zoals deze set op statafelhoogte. Maar ook sidetables, bloembakken, tuinkasten of losse stoelen worden op maat gemaakt. Steigerhout hoeft u niet te schilderen en vergrijsd op termijn mooi. Natuurlijk kunnen de tuinmeubelen ook uitgevoerd worden in hardhout of in geschaaft vuren, zodat u ze in iedere gewenste kleur kunt schilderen.
Steigerhouten tuinmeubelen